Sitemap
Up Welkom Sitemap

 

De site SerieTV is vrij uitgebreid. Het is niet altijd mogelijk om handig door dit labyrint te manoeuvreren. Daarom een kort overzicht (met links) hoe deze site is opgebouwd.

Allereerst is de site thematisch opgebouwd. De TV-series die de eerste 50 jaar op de Nederlandse
TV zijn verschenen worden aan de hand van een thema behandeld.

Vanaf de Titelpagina, kun je naar de Nederlandse en Engelse welkomspagina. De Engelse wordt voorlopig niet onderhouden. Vanuit de Nederlandse pagina, kun je naar de hoofdpagina voor de CategorieŽn, naar de Algemene sectie en naar een pagina waarin ik uitleg "hoe het zo gekomen is".

De Algemene sectie behandeld wat geschiedenis van de Nederlandse TV.

De CategorieŽn zijn echter het belangrijkste.

Op dit moment zijn er 8 thema's. Sommige thema's zijn "klaar", andere thema's worden nog vervolgd. Elke categorie begint met een inleiding. Vanaf daar kun je naar "het verhaal". Elk hoofdstuk van een thema heeft als titel Een, Twee, Drie, enz.

Als voorbeeld het thema "Robin Hood", met alle series over deze Engelse held, die we in ons land hebben kunnen zien. Er zijn in dit geval drie hoofdstukken. Alle tvseries die in die hoofdstukken worden genoemd worden gelinkt naar de pagine TV-series van datzelfde thema. Daar kun je zien welke omroep de serie heeft uitgezonden, eventueel hoe de Nederlandse titel was en uit welk land de serie stamt.

Wanneer er meer informatie is over de serie op deze site, dan wordt je doorgelinkt naar een ander gedeelte. Daar staan alle op deze site voorkomende tvseries wat uitvoeriger vermeld.

Deze sectie is alfabetisch opgebouwd en is eigenlijk bedoeld om wat meer informatie kwijt te kunnen over de series. Bij C-D zijn bovendien nog een paar extra pagina's toegevoegd omdat ik de serie DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND daar zeer uitvoerig heb behandeld, met volledige orginele gidsteksten per aflevering.

Zo is er ook nog een foto-sectie, met foto's, boekkaften en platenhoezen, waar je in de thematische hoofdstukken naar kan worden doorgelinkt.

Veel plezier op mijn site.