CategorieŽn
Up Bedoeling CategorieŽn Algemeen

 

Brandy Norwood (MOESJA) Howard Keel (DALLAS) Tom Wopat (THE DUKES OF HAZZARD)

De zangeres Brandy speelt in de TV-serie MOESJA. En zij is niet de enige zangeres die bekend is uit een TV-serie. Dan denk je bijvoorbeeld al gauw aan Will Smith uit THE FRESH PRINCE OF BEL-AIR. En als je nog verder teruggaat dan kom je uit bij THE MONKEES en zelfs THE BRADY BUNCH. Maar ook bij minder voordehand liggende series, zoals: THE HIGH CHAPARRAL, waarin "Uncle Buck" gespeeld werd door Cameron Mitchell, die we zingend tegen komen in de film-musical Carousel, waarin hij speelt naast Shirley Jones, die we weer tegenkomen als moeder van DAVID CASSIDY in THE PARTRIDGE FAMILY. Op de foto's hierboven zie je naast Brandy Norwood ook nog Howard Keel, een grote musicalster, die een belangrijke rol in DALLAS had. Op de foto rechts staat Tom Wopat, die een musicalster werd nadat hij bekendheid had verworven met de serie THE DUKES OF HAZZARD.

Een van de onderwerpen op deze internetsite is dus: MUZIEK. En dat kun je ruim zien: zingende acteurs en acterende zangers en zangeressen, TV-tunes die tophits werden en de rol die muziek zelf speelde (FAME bijvoorbeeld) en ga zo maar door.

Je kunt via een bepaald thema de TV-series van vroeger tot nu behandelen. De onderwerpen zijn talrijk, ik heb er inmiddels 48 in de planning, maar je moet ergens beginnen. En waarom dan niet bij KINDEREN in TV-series. Maar wat daar te lezen is, is niet altijd LEUK.

Sommige onderwerpen zal ik niet onder handen nemen, bijvoorbeeld als daar al een thematische verhandeling op het web over bestaat, zoals: "alleenstaande vaders in TV-series". En bent u geÔnteresseerd in TV-huwelijken, dan is daar een boek over (in het engels).

Kinderen Muziek Autos Robin Hood Onzichtbaar Huishoud-hulp Poppenkast Religie

SITEMAP