Lidy Sluyter
Up Paul Petersen Jan & Jan Lidy Sluyter Erin Murphy Family Affair Diff'rent ... Father knows .. DesiLu Julie & Judy Patty Duke

 

Terug                                   Back

lidy.jpg (30361 bytes)

Zelf vindt ze dat ze haar carrière aan Bram van Erkel te danken heeft. Haar eerste TV-serie was OEBELE, waarin zij lid was van het "Oebeler Omroepkoor". Daarna volgde KUNT U MIJ DE WEG NAAR HAMELEN VERTELLEN, MENEER?, waarin ze echter het laatste seizoen niet meer meespeelde. Daarna volgde "Kindersongfestival" (?), "Kerstnachtmerrie" (een TV-spel), de serie DUEL IN DE DIEPTE, waarin zij de popzangeres Sylvia Sommer speelde, en het BRT-NCRV TV-spel naar een verhaal van Stijn Streuvels: "De Blijde Dag". Ze maakte een singletje met op de A-kant "Take me", en Hans van Hemert zette haar daarna naast ... chips.jpg (55732 bytes)

.. de tweelingbroers Hans en Rob Keller (geen idee wie wie is !). Ze gingen "Chips" heten en zongen "You name it, I'll do it". Het bereikte in 1980 toch nog 26e plaats in de hitparade.

Wat er verder van Lidy geworden is?  Een tijdje terug nam ze naar aanleiding van mijn site contact met me op. Erg leuk vond ik dat en ze vertelde me hoe het haar was vergaan. (klik hier).